Get Adobe Flash player

ŠTO JE SA SOCIJIMA I KARNEVALOM?

POTAKNUTI UČESTALIM POZIVIMA NAŠIH KARNEVALSKIH PRIJATELJA, KAO I PITANJIMA ”ŠTO JE SA SOCIJIMA I KARNEVALOM?”, ODLUČILI SMO SE NA OVU

OBJAVU

KARNEVALSKA UDRUGA ”MARKOVA KUMPANIJA” JE NA KRAJU PROŠLE GODINE PREDALA GRADSKOJ UPRAVI PROGRAM U KOJEM JE, IZMEĐU OSTALOG, BILO PREDVIĐENO I NAŠE SUDJELOVANJE U ORGANIZACIJI PROGRAMA ”KARNEVALSKI SOCIJI”.

NAŠA JE ZADAĆA BILA DA OSMISLIMO I REALIZIRAMO CJELOVEČERNJI GLAZBENO – ZABAVNI PROGRAM UZ RAZLIČITE NAGRADNE IGRE, A GRAD (ODNOSNO NJEGOVA TIJELA I USTANOVE KOJE POKRIVAJU PODRUČJA KULTURE, TURIZMA, ZABAVE I SL.),  JE TREBAO OSIGURATI MATERIJALNU I FINANCIJSKU PODRŠKU ZAJEDNIČKOM PROJEKTU.

KAO ŠTO SVI ZNAMO, PRORAČUN NIJE PRIHVAĆEN, GRAD JE BEZ ”GLAVE”, I NADAMO SE  DA ĆE TE SE SVI SLOŽITI DA JE U NOVONASTALIM OKOLNOSTIMA, NAŠ SAMOSTALNI ULAZAK U REALIZACIJU OVOG PROJEKTA, BEZ ORGANIZACIJSKE, MATERIJALNE I FINANCIJSKE PODRŠKE GRADSKIH INSTITUCIJA, APSOLUTNO NEMOGUĆ.

NAŠ PROGRAM ZA ”KARNEVALSKI SOCIJI” JE SPREMAN, MI I DALJE ČEKAMO POZIV NEKE OD NADLEŽNIH GRADSKIH INSTITUCIJA KOJA ĆE STATI IZA ORGANIZACIJE SPOMENUTOG PROJEKTA.

ZATO VAS MOLIMO DA NE UPIRETE PRSTOM U NAS, NEGO NEGDJE DRUGDJE, AKO TOG I DRUGIH PROGRAMA NE BUDE BILO.

Izvršni odbor

Karnevalske udruge ”Markova kumpanija”

logo

KARNEVALSKA UDRUGA
MARKOVA KUMPANIJA PAG

ISSN 1847-4101
Mrežna publikacija: "Baš nas briga" | Nakladnik: Markova kumpanija Pag | Osuvremenjivanje: Mjesečno | Publikacija postavljena: 5. siječnja 2009. godine

PRISEGA


Danas kad postajen Markov kumpanj,
dajen časnu karnevalsku besedu
da ću sa puno voje kolat, ist i pit,
munješat, frajat i u šumicu odit.
Štimivat princa i svete karnevalske užance,
odit po konobamin, ukolo i na tance
i biti nevjeran bračni drug
ki vrduri po Pagu svud.